Scroll Top

Voor- en Naschoolse opvang

Buitenschoolse opvang De Ruimte
Vanaf 4 jaar.

Kinderen die lekker in hun vel zitten, kunnen zich optimaal ontwikkelen. Extra belangrijk dus om ze ook buiten school een leuke tijd te bieden. Zelfvertrouwen – dát is het mooiste wat we een kind kunnen geven. Door ze uit te dagen op hun eigen niveau en ze inspraak te geven. Met een luisterend oor en de ruimte om vooral eens buiten de lijntjes te kleuren. Want wij geloven dat jouw kind daarvan groeit.

Wat wil jij doen? Die vraag stellen wij je kind regelmatig. De tijd buiten school is tenslotte vrije tijd: kinderen beslissen zelf wat ze willen doen. En daarin geven wij ze een ruime keuze.
We zijn er voor een goed gesprek, doen samen een spelletje, of uw kind kan meedoen aan een van onze activiteiten.

Bijzonder aan onze voorschoolse- en buitenschoolse opvang (VSO en BSO) is de leeftijdsgerichte indeling. De kinderen in de jongste groep zijn 4 en 5 jaar. In de middelste groep 6 tot 8 jaar en in de oudste groep 8+. Elke leeftijdsgroep heeft zijn eigen behoefte en daar spelen we op in. Zo vinden de kinderen aansluiting en kunnen ze aan de slag met materialen en activiteiten die hen boeien.

De lokalen van de VSO en BSO zijn licht en ruim. En buiten vinden de kinderen alle mogelijkheden op ontdekking te gaan en zich uit te leven. Tijdens de BSO maken wij gebruik van het schoolplein van school.  Sportief zijn we ook, want
elke woensdag doen we mee aan een sportactiviteit in Sportcentrum Elderveld.

Heeft u interesse, zou u graag een rondleiding willen, óf uw kind in willen schrijven voor de BSO? Kijk dan op https://www.skar.nl/locaties/arnhem/de-ruimte  voor meer informatie, of loop even binnen en vraag het de
medewerkers.

Breezandpad 5
6843 JM ARNHEM
T: 026 – 3831993
E: mette.spruit@floresonderwijs.nl