Scroll Top

Aanmelden

Wil je meer informatie over onze school? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek met de directeur, Mette Spruit. Naast het gesprek is er ook gelegenheid een beeld van de school te krijgen door de school ‘in actie’ te zien, in de groepen te kijken en leerkrachten en medewerkers van de voor- en naschoolse opvang te ontmoeten.

Wil je je kind aanmelden bij IKC De Klimboom, gebruik dan het aanmeldformulier. Het formulier moet minimaal 10 weken voordat je kind 4 jaar wordt door school ontvangen zijn.

Nadat wij het formulier hebben ontvangen neemt een van onze leerkrachten van Vloer 1 (kleuters) contact op voor het plannen van een intakegesprek. In het gesprek zal samen met jou worden ingeschat welke onderwijsbehoeften je kind heeft en of er mogelijk extra ondersteuning nodig is. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen en zal de verdere werkwijze van inschrijving worden toegelicht.

Na het gesprek beslissen we samen definitief of IKC De Klimboom de school is die past bij jouw kind en maken we afspraken over wendagen en andere praktische zaken.

Het aanmeldformulier kun je hiernaast downloaden. Het ingevulde formulier mag je afgeven op school of verzenden via de post of email.

Adres
IKC De Klimboom
Breezandpad 5
6843 JM ARNHEM

T: 026 – 3831993
E: mette.spruit@floresonderwijs.nl

Documenten

Breezandpad 5
6843 JM ARNHEM
T: 026 – 3831993
E: mette.spruit@floresonderwijs.nl