Scroll Top

Aanmelden

Wil je meer informatie over onze school? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek met de directeur, Mette Spruit. Naast het gesprek is er ook gelegenheid een beeld van de school te krijgen door de school ‘in actie’ te zien tijdens de rondleiding.

Wil je je kind aanmelden bij ons op school? Gebruik dan vanaf het moment dat jouw kind 3 jaar is, het aanmeldformulier. Het formulier moet minimaal 10 weken voordat je kind 4 jaar wordt door school ontvangen zijn. Je kunt het aanmeldformulier ook indienen voordat jouw kind 3 jaar is, dan nemen we zodra je kind 3 jaar is geworden contact op.

Nadat wij het formulier hebben ontvangen, krijg je van ons het inschrijfformulier opgestuurd. Op dat moment start ook de zogenoemde ‘zorgplicht’. Heel soms komt het voor dat een kind nog niet meteen kan starten bij ons of dat het beter op de plek is bij een andere vorm van onderwijs, omdat het ondersteuning nodig heeft die wij niet kunnen bieden. Wanneer jullie of wij hier aanleiding voor zien, onderzoeken we dit samen in de 6 tot maximaal 10 weken na de datum van aanmelding (vanaf 3 jaar).

Na inschrijving neemt een van onze leerkrachten van Vloer 1 (kleuters) contact op voor het plannen van een intakegesprek. In het gesprek staat de ontwikkeling van jouw kind van 0 tot nu centraal en gaan we in gesprek om elkaar te leren kennen en te kijken naar welke onderwijsbehoeften je kind heeft. Tijdens dit gesprek spreken we ook de wendagen af. Dit zijn 5 dagen (of 10 dagdelen, of een mix van dagen en dagdelen, dat is op maat te bespreken) waarop jouw kind komt wennen op school, voordat het 4 jaar wordt. Vanaf het moment dat jouw kind 4 is gaat het volledig naar school.

Het aanmeldformulier kun je hiernaast downloaden. Het ingevulde formulier mag je afgeven op school of verzenden via de post of email.

Adres
IKC De Klimboom
Breezandpad 5
6843 JM ARNHEM

T: 026 – 3831993
E: mette.spruit@floresonderwijs.nl

Documenten

Breezandpad 5
6843 JM ARNHEM
T: 026 – 3831993
E: mette.spruit@floresonderwijs.nl